Számítógépvírusok: ismertetés, megelőzés és helyreállítás

Szamitogepes fereg. Betűméret:

Tartalom

  Kezdőlap » Mi a szamitogepes fereg Mi a féreg?

  szamitogepes fereg paraziták benned

  A féreg, akárcsak a vírus, úgy készül, hogy számítógépről számítógépre másolja magát, de ezt automatikusan is képes megtenni, átvéve az irányítást a számítógép olyan szolgáltatásai felett, amelyek fájlokat vagy adatokat küldenek más számítógépekre. Ha féreg kerül a szamitogepes fereg, utána magától is képes továbbterjedni.

  szamitogepes fereg behandlung von giardien bei katzen

  A férgek legnagyobb veszélye az a képességük, hogy nagy számban képesek magukat sokszorozni. A férgek szamitogepes fereg például elküldeni magukat az e-mail címjegyzékben szereplő összes címre, és a címzettek számítógépein szintén megteszik ugyanezt, dominóhatást hozva így létre, ami megnöveli a hálózati forgalmat, és emiatt lelassítja az üzleti célú hálózatot és az internetet. Ha egy új féreg elszabadul, nagyon gyorsan terjed, túlterhelve a hálózatokat, ami miatt valószínűleg kétszer annyit kell várnia és mindenki másnak is a weblapok megtekintésére.

  szamitogepes fereg

  Féreg fn. A vírusok egyik alosztálya.

  férgek a gyermekek rajzaiban terhes férgek esetén

  A féreg általában a felhasználók közreműködése nélkül terjed, és teljes lehetőleg módosított másolatokat terjeszt magáról a hálózaton át. A férgek felemészthetik a memóriát és a sávszélességet, ami miatt a számítógép a továbbiakban nem tud válaszolni.

  diatómaföld beszámolók paraziták jobb gyógymód a férgek számára

  Vesd össze: Vírus.