BEAPHAR WORMER LARGE féregtelenítő gél

Kétéltű féregtelenítés, Ferdocat belsőleges gél A.U.V. | Kutya | Élősködők ellen | féreghajtók | Petissimo Webáruház

kétéltű féregtelenítés platyhelminthes trematoda fajok

Vemhes szukákban a vemhesség ik napjától: Toxocara canis és Ancylastoma caninum Macska: Orsóférgek: Toxocaramystax catiToxocaris leonina Kampósférgek: Ancylostoma kétéltű féregtelenítés, Uncinaria stenocephala Ostorférgek: Trichuris vulpis Galandféreg: Taenia spp Továbbá az alábbi állatfajok esetében is alkalmazható: Vadászgörény, nyest, menyét, borz, kígyók, gyíkok, szárazföldi és vízi teknősök, papagájok, beo, csincsilla, sündisznó, postagalambok, énekesmadarak, nyúl, tengerimalac, egér, aranyhörcsög, kétéltűek, mosómedve.

A részletes tájékoztató a termék mellé csomagolt használati utasításban megtalálható.

kétéltű féregtelenítés szivféreg bőrféreg

Átmenetileg hasi fájdalmak és hasmenés jelentkezhet, ha erős a féregfertőzöttség és egyszerre sok féreg ürül. Túlérzékenységi reakciók, mint bőrkiütések, csalánkiütés és ödéma nagyon ritkán fordulnak elő. Ha súlyos nemkívánatos hatást vagy egyéb, ebben a használati utasításban nem szereplő hatásokat észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost!

kétéltű féregtelenítés giardia hond behandeling

Tüdőféreg fertőzöttség esetén a kezelést 21 napig folytassuk. Az állatok kezelését a természetes újrafertőzödés miatt időről-időre meg kell ismételni átlagosan 3 havonta 7, Felhasználási javaslat: Kétéltű féregtelenítés át adjuk be a pontos adagot.

Az injektoron 15 beosztás van, kétéltű féregtelenítés beosztásnyi adag 1 gramm gél, ami 50 mg fenbendazolt tartalmaz.

szalag paraziták kezelése felnőtteknél

A szükséges dózist az állat táplálékába is keverhetjük. Az így kezelt táplálékot az állatok rendszerint maguktól elfogyasztják, nincs szükség egyéb beavatkozásra. Az állatokat a kezelés előtt és alatt nem kell koplaltatni.

Tajgai kétéltű mentő jármű