Irányítják gazdáikat a paraziták | National Geographic

Paraziták 2009

Érdekel a parazita a székletben Imádsz írni? Szeretnél több ezer olvasót? Regisztrálj most! Csak 1 paraziták 2009 A film címe sokat elárul.

Admin National Geographic Magyarország Német kutatók megállapították, hogy egyes élősködők képesek befolyásolni gazdájuk viselkedését, s akár arra is rávehetik őket, hogy azok kiszolgáltassák magukat a ragadozóknak. A Schistocephalus solidus nevű galandféreg meglehetősen körülményes életmódot folytat. Petéi, amely madarak ürülékével kerül a vizekbe, s a belőle paraziták 2009 lárva egy kis evezőlábú rákba Copepoda fészkeli be magát. A rákban egy ideig növekvő parazita további élete attól függ, hogy a rákocskát milyen ragadozó ejti el.

Óriási lelkesedéssel álltam neki megnézni ezt a csodás paraziták 2009, azonban ez a lelkesedés alábbhagyott úgy az első 25 perc után. Régebben nagyon sok B kategóriás filmet néztem pont azért, mert azok annyira rosszak, hogy már jók, és ezt az ember képes élvezni.

Ez az általános igazság sajnos erre a filmre nem volt igaz. Ez annyira rossz volt, hogy inkább végigpörgetve értem a végkifejlethez. Nézzük miért?

Gyilkos paraziták film letöltés 2009 online

A paraziták 2009 banális. Itt a globális felmelegedés, egy mindenre elszánt elvakult aktivista a sarkvidéket kutatja néhány fős csapatával.

milyen gyógyszert iszik férgek számára enterobiosis gyógyszer terhes nők számára

Nem derül ki mit keresnek, talán a jég vastagságát vizsgálhatják? Sajnos olyannyira rossz a helyzet hogy a jég bizony annyira elolvadt hogy felszínre kerül egy -a film szerint- 20 éves mamut megfagyott teteme.

Hogy-hogy nem a mamut teste még ÉLŐ rovarokat paraziták 2009.

Nem is akármilyeneket. Ezek a paraziták csodák csodájára túléltek 20 esztendőt és aktivizálják is magukat.

Gyilkos paraziták · Film · Snitt

Egyszerűek mint az 1x1. Bemásznak mindenbe ami él és mozog, majd leteszik petéjüket és kikelve súlyos roncsolások után megölik áldozataikat. Rejtélyes módon megőrülnek tőlük a megfertőzött emberek.

tojás féreg és enterobiosis parazitá fekete bőrs

Tehát aki elkapja a vírust az rögtön fegyvert ragad és gyilkolni kezd. Na ezt magyarázza meg nekem valaki. A fentebb említett környezetvédőhöz helikopteren érkezik lánya és barátai, akik szintén természetvédő aktivisták. Persze megmondják nekik előre hogy tilos odamenniük, ők azonban minden tiltás ellenére odarepülnek. Elvégre miért is ne?

Nincs megjeleníthető elem

Először csak az egyikük vél felfedezni magán néhány kiütést, nem is tulajdonítanak ennek különösebb jelentőséget. Ám a főnök főkutatónk lánya hamar átveszi az irányítást mikor rájönnek hogy itt bizony nagy a baj. Innen indul a klisé szerű sztori. A kis csapat elzárva a külvilágtól a gyilkos parazitákkal. A film telis-tele van logikai bukfencekkel és már a Külön díjat érdemelne az a jelenet, ahol az egyik megfertőzött úriembert alkarján csíp meg paraziták 2009 rovar, majd ő nagy bátran elköti felkarját, ezután megkéri a főhős lányt hogy egy hentesbárddal vágja már le könyékből a kezét.

Nos csapással el is intézi ezt a hölgyemény. Emberünk nemhogy nem kap sokkot, de még be is kötözi saját csonkolt kezét, majd így félkézzel leüti az egyik fertőzöttet.

férgektől a legjobb gyógyszerek

Itt mondtam azt hogy oké, eddig és ne tovább. De ha már elkezdtem, hát végignéztem.

KEDVES LÁTOGATÓ

A vége szinte menetrendszerű: "a legvédtelenebb éli túl" befejezés volt. Viszont jó pont, hogy szintén a mozi paraziták 2009 biggyesztettek egy csavart amit itt nem árulok el, de az tényleg kicsit megmenti a nulla ponttól ezt az alkotást. Így értékelésem szerint a film kapott 2 pontot. De csak az utolsó csavar miatt az erős kettes. Nem tudom mit akartak üzenni a filmmel a készítők, talán a globális felmelegedésre akarták felhívni a figyelmet. Hát ez sajnos nem sikerült nekik.

Most itt a lehetőség! Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is! Értékeld a kritikát.