Lemken - Vetőgép, Ültető, Palántázó gép - Keresés - kimev-plasztik.hu

Lemken vetőgép

A Lemken inkább a talajművelőgépeiről híres, azonban Magyarországon is egyre több gazdaságban bizonyítanak a német gyártó vetőgépei. A Lemkennél ezek nem új termékek, hiszen a gyártó tavaly ünnepelte a Solitair 20 éves születésnapját.

Nyelv kiválasztása

Tehát egy kiforrott, intelligens technológia van a Solitair vetőgépek mögött. Németes precizitás, ötletes megoldások jellemzik a teljes kínálatot, ami — ahogy azt már a Lemken-től megszoktuk — széles palettát ölel fel.

lemken vetőgép

Több variációban 3-tól 12 méteres munkaszélességig mindenki megtalálja a magának legmegfelelőbb gépet. Akár direktvetőgépről legyen szó, vagy rövidtácsával kombinálva, vagy akár önmagában is választhatóak. Pontosan és szépen, no meg gyorsan De nézzük a Compact Solitair 9-et. Optimális magágykészítés és vetés egy menetben, mindezt úgy, hogy a nagy munkasebesség esetén sem megy a pontosság rovására.

lemken vetőgép mit csinálnak az élősködők

Ez a Compact Solitair alapelve. Ez egy pneumatikus gabonavetőgép, ami elektromos vetőtengely-meghajtással rendelkezik.

Nincs kompromisszum

A vetőgép fontos eleme az elmunkáló egység, ami mm átmérőjű, lemken vetőgép tárcsasorból áll. E tárcsasorok mélysége központi hidraulikus mélységállítással a traktor fülkéből könnyedén beállítható. A tól literes tekintélyes központi magtartálya hosszú műszakok esetén is ritka feltöltést igényel. A tartály kialakítása kompakt, így könnyen tisztítható, leüríthető.

A feltöltés big lemken vetőgép zsákból, vagy feltöltőcsigával is könnyedén megoldható.

Lemken pneumatikus gabonavetőgépek

A Compact Solitair a HD verzió esetén a vetéssel egy menetben műtrágya kijuttatását is lehetővé teszi. Ilyenkor a magtartály megosztva szolgál a vetőmag és a műtrágya tárolására.

könnyű gyógyszer a paraziták számára férgek újszülöttekben, hogyan kell kezelni

Nincs kompromisszum A Solitair az aprómagvaktól kezdve a nagyobb szemű borsóig mindennel megbirkózik, mégpedig úgy, hogy a precizitásban nincs kompromisszum.

Hogy miben nyilvánul ez meg?

  • A kettős tárcsás csoroszlyák kiváló munkát végeznek mulcs vetésben és a hagyományos művelési rendszerekben is.
  • Filtre anti paraziták tnt
  • Helminth kezelés egy terhes nőben

A kiadagolt mag mennyisége mindig a beállított értékek mentén kerül kijutatásra, még ha ez csak kilós mennyiség is hektáronként. Másik nagyon fontos körülmény a vetéstechnológiában az egyenletes vetési mélység.

Csak abban lemken vetőgép esetben várhatunk egyenletes növényállományt és kimagasló termést, ha a növények egységesen, egyszerre, robbanásszerűen kelnek ki. A Lemken ezt tudva olyan csoroszlya-kialakítást használ a Compact Solitair lemken vetőgép, amik egyedivé teszik.

A piacvezető LEMKEN forgalmazó Magyarországon 2007. óta!

A csoroszlyák egy paralelogramma felfüggesztésen keresztül csatlakoznak a vetősínhez. Így minden csoroszlya pontosan leköveti a talaj egyenetlenségeit, ezzel garantálva az egységes vetési mélységet a teljes munkaszélességben. A vetőcsoroszlyák lemken vetőgép képest elcsúsztatva helyezkednek el, így még nedves, sáros időben is biztosított a tökéletes öntisztuló-képesség.

A csoroszlyanyomás az Optidisc rendszernek köszönhetően hidraulikusan beállítható. Könnyű kezelhetőség A vetőgép lelke az elektromos adagolómotor, ami a vetőtengelyt meghajtva az azon található hat lemken vetőgép celláskerék segítségével jutatja ki a kívánt vetőmagmennyiséget.

lemken vetőgép giardia spp u kota

Opcióban a vetőgép kérhető hidraulikus szakaszolással is. Ilyenkor a gépkezelő a lemken vetőgép a monitoron keresztül kényelmesen zárhatja a rendelkezésre álló kettő vagy négy szakaszt.

Solitair 9 pneumatikus vetőgép

A vetőgép beállítása, leforgatása könnyen elsajátítható, gyors folyamat. Így a különböző kultúrák közötti átállás sem gond a gépkezelőknek.

A Compact Solitair a mai igényeknek megfelelően lehet Isobus-os kivitelű, ahol a GPS által történik a szakaszolás, amiért a Headland-Command felelős, míg a Tramline-Control segít a művelő utakat elhelyezni a táblán belül. Ha felkeltette figyelmét a Lemken Compact Solitair vetőgép, akkor kérjük, keresse kereskedőinket vagy a Lemken Hungária Kft munkatársait!