Információk

Féregtelenítő úr

Tartalom

  feregtelenito embernek

  Kapcsolat Bengáli macska ár A Dr Bengáli. Cicáink első osztályú állatok, amik fajtájuk jellemeit és tulajonságait maximálisan hordozzák magukban.

  féregtelenítő úr eszközök a paraziták eltávolítására

  Tenyészetünk alapelve: fajtiszta, törzskönyves macskák árusítása. Az áraink tájékoztató jellegűek, lehet olcsóbb és drágább is a kiválasztott macska a feltüntetett áraknál.

  A bengáli cica ára függ a mintázattól, a cica nemétől, felmenőitől és hogy hobbi vagy tenyészmacskának vásárolják meg.

  Az ár kialakításánál rengeteg tényezőt figyelembe veszünk. Amennyiben szeretnél nálunk vásárolni macskát, nyugodtan érdeklődj elérhetőségeinken és Mi, amint tudunk féregtelenítő úr neked. Bengáli kiscicáink ára az alábbi tételekből adódik össze: - teljeskörű állatorvosi ellátás oltások, útlevél, féregtelenítő úr könyv, féreghajtás, gyógykezelések, genetikai szűrések, chip - az anyuka etetése prémium minőségű macskatáppal és vitaminokkal - törzskönyv - kiválasztott minta és cica alapján 2 év garancia - kezdőcsomag az új gazdik számára Minden macska eladásakor szerződést írunk.

  féregtelenítő úr ételek férgekből

  Amennyiben jelenleg nincs eladó bengáli cicánk kérlek keress minket bizalommal, hogy várólistára tudjunk helyezni téged. Előjegyzés esetében tenyészetünk a szerződés megírása mellett foglalót kér, melynek összege megbeszélés kérdése. Féregtelenítő úr foglalási díj miniumum Ha a kiválasztott kedvencedet nincs lehetőséged elhozni tenyészetünkből akkor  házhozszállításban is kézségesen tudunk segíteni.

  Kérdezz-felelek Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet. Szeretett tengerimalacom hasa egyik reggelre nagyon fel lett fújódva, se vizelete, se széklete nem volt.